Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Pokémon UNITE Mobil Cihazlarda Hemen İndir

23.09.2021
687
A+
A-
Pokémon UNITE Mobil Cihazlarda Hemen İndir

Pokémon UNITE Mobil Cihazlarda Hemen İndir

Pokémon UNITE artık mobilde mevcut, bu da milyonlarca yeni oyuncunun Pokémon serisinin ilk MOBA’sına erişimi olduğu anlamına geliyor.

Daha önce Nintendo Switch™ için piyasaya sürülen Pokémon UNITE, artık iOS ve Android cihazlar için mevcut olduğundan, heyecan verici Pokémon takım savaşlarına atlamaya hazır olun. Oyunun mobil sürümüyle aynı zamana denk gelmesi için “Galaktik Hayalet 094” adlı yeni bir savaş geçişi başladı.

Herhangi bir canlı hizmet oyununda olduğu gibi, UNITE zaman zaman kesintilere neden olabilecek ve oyuncuların oyuna erişmesini engelleyebilecek sunucu veya bağlantı sorunlarıyla ilgilenecektir.

Pokémon’un ilk 5’e 5 stratejik takım savaş oyununda takım kurun ve düşmanlarınızı yenin.

Pokémon UNITE, Nintendo Switch’te piyasaya sürüldüğünde, oyuncular Zeraora için Unite lisansını lansman bonusu olarak alabilirdi. Ancak, siz mobilde yine de özel bir görevi tamamlarsanız bu Efsanevi Pokémon olarak oynama yeteneğini (ve birkaç başka ödülü) kazanabilirsiniz. Bu görevi başarmak, sadece belirli sayıda savaş kazanmayı gerektirir. İşte kazanabilecekleriniz.

Toplam 2 savaş kazanın – 100 Aeos bileti
Toplam 8 savaş kazanın – 450 Aeos jetonu
Toplam 16 savaş kazanın – 50 eşya geliştirici
Toplam 32 savaş kazanın – Unite Lisansı: Zeraora

 

KURULUM

Verdiğim linkten oyunu indirip kurulumunu yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

 

APKADMİN

? POKEMON UNITE İNDİR ?

YEDEK LİNK

? POKEMON UNITE İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.