Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

PK XD 0.37.1 Mod Menü Kilitler Açık Mod Apk

19.09.2021
1.223
A+
A-
PK XD 0.37.1 Mod Menü Kilitler Açık Mod Apk

PK XD 0.37.1 Mod Menü Kilitler Açık Mod Apk İndir

Sitemde en çok izlenen ve ziyaret edilen bir macera türü oyun olan ve güncellemesi, son sürümü gelen, PK XD Mod Apk 0.37.1 tüm ev kilitleri açık şekilde hileli olarak veriyorum. Android Cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyuna başladığınızda karakteriniz, İsterseniz zombi, tek boynuzlu at, cadı, hatta ejderha olarak seçebilirsiniz.

Oyun içinde mevcut tüm öğeleri birleştirmek için hayal gücünüzü çok iyi kullanın. Canavar terlikler, fütüristik botlar, ninja kılıçları, kedi maskesi, köpekbalığı eldivenleri, inanılmaz kanatlar, ıstakoz eldivenleri, sarı rengi saçlar, eğlenceli omuz çantaları, son model güneş gözlükleri, süper abiye kıyafetler ve çok daha fazlası sizi bekliyor olacak.

Tüm evlerin kilidini açmak ve oynarken sinir olduğunuz reklamları kaldırmak için şimdi PK XD’nin hileli MOD APK sürümünü indirin ve bu güzel oyunun keyfini çıkarın.

 

ÖZELLİKLERİ

Tüm evlerin kilidi açıldı sadece siz görebilirsiniz
Reklamlar kaldırıldı

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum PK-XD-v0.37.1-Mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

APK Boyutu: 168MB

 

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

PK XD

PK XD

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.