Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Ninja’s Creed v3.0.0 Para Hileli Mod + Apk İndir

19.09.2021
559
A+
A-
Ninja’s Creed v3.0.0 Para Hileli Mod + Apk İndir

Ninja’s Creed v3.0.0 Para Hileli Mod + Apk İndir

Bugün sizlere suikast silahlı birinci şahıs nişancı oyununu para hileli, son sürüm olarak veriyorum. Ninja’s Creed, oyununa giriş yaptığınızda şimdiye kadar nadir görülen çeşitli suikast silahları ile karşılaşacaksınız.

Ninja’nın yaşadığı şehir, çetelerin kontrolüne geçmiştir. Bu da burada yaşayan insanların sosyal yaşamlarını etkilemiştir.

Hukuk tanımaz bu çete gurubunun tüm davranışları insanların sürekli baskı altında kalmasına ve korku içinde yaşamasına neden olmaktadır. Şimdi amacınız bu çete gurubu ile mücadele edip, insanların yaşam seviyesini yükseltmek olacak.

Şehrin huzurunu yeniden getirmek için amansız bir mücadele sizi bekliyor.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Ninjas_Creed_v3.0.0.mod apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 141MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Ninja's Creed

Ninja’s Creed

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.