Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Modern Strike Online 1.47.1 Mermi Hileli Mod Apk

10.09.2021
620
A+
A-
Modern Strike Online 1.47.1 Mermi Hileli Mod Apk

Modern Strike Online v1.47.1 Mermi Hileli Mod Apk İndir

Güncellenen sürümünde çok güzel özellikelr bulunuyor. Modern Strike Online’ın en çok oynanan oyunlardan olan, Counter-Strike ile grafik yapıları ve özellikleri hemen hemen aynıdır.

Oyunda her oyuncunun bir amacı bulunuyor. Bunlar maçta takım arkadaşlarını daha etkin bir şekilde korumak ve birçok düşmanı yok etmektir.

Önemli bir bilgi vermem gerekirse, kontrol mekanizması ile ilgili olarak, düşman Team Deathmatch’i boşaltmak için ekranın sağ tarafındaki otur, kalk, saklan ve ateş et işlevleriyle birlikte kullanılan sanal ev düğmesi ile karakterinizin hareketlerini kontrol etmek için sol elinizi kullanabilirsiniz.

Sizlere Modern Strike Online oyununu mod apk yani sınırsız mermi hileli olarak veriyorum.

Vermiş olduğum hileli mod sayesinde düşmanlarınıza karşı daima önde olabilir ve yenilmezliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

BİLGİ: oyunu daha önceden hileli olarak oynadıysanız ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, oyunu silmeden vermiş olduğum apk dosyasını kurun.

ÖZELLİKLER

-Sınırsız Mermi

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum mermi hileli modernstrikeonline1471mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu / 858MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Modern Strike Online

Modern Strike Online

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.