Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

MINECRAFT 1.17.11.01 Full Apk Beta + Final İndir

04.09.2021
2.519
A+
A-
MINECRAFT 1.17.11.01 Full Apk Beta + Final İndir

MINECRAFT 1.17.11.01 Full Apk Beta + Final İndir

Bugün sizlere en çok oynanan oyun olan Minecraft oyununun son sürüm dosyasını yani v1.17.30.24 Beta full apk’sını ve v1.17.11.01 final full apk dosyasını paylaşıyorum. Aşağıda bu oyunun hem final hem de beta dosyalarını veriyorum. İndirip hangisi ile oynamak isterseniz deneyin. Final sürümde sunuculara giriş yapabilirsiniz.

Minecraft hayatta kalma türündeki en popüler oyundur. Hayatta kalma, macera ve açık dünya türündeki oyunları seven takipçilerim kaçırmasın.

 

AÇIKLAMA

Daha önceki Minecraft Pocket Edition v1.0.5.0 sürümüne eklenen Command Block kullanabilmeniz için yazışma kısmına “/give @p command_block 64” yazın, blok envantere gelecektir.

BİLGİ: oyunu en yeni özellikleri ile oynamanız için yan menüdeki oluştur butonun altındaki oyun kısmından aşağıya doğru inin ve Denemeler bölümü altındaki özellikleri aktif hale getirin. Yeni özellikleri oynamaya başlayabilirsiniz.

Harita kurarken can’t be opened hatası alıyorsanız, oyunun ayarlar kısmında profil sekmesine gelin. (Settings / Profile) “File Storage Location” bölümünü External olarak seçin ve oyunu kapatıp tekrar açın, sorun düzelmiş olacaktır.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Minecraft Pocket Edition v1.17.30.24 FULL APK dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

 

Diğer MINECRAFT Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? BETA  v1.17.30.24 İNDİR ?

APKADMİN

? FİNAL v1.17.11.01 İNDİR ?

YEDEK LİNK

? BETA V1.17.30.24 İNDİR ?

YEDEK LİNK

? FİNAL V1.17.11.01 İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.