Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Kim Kardashian Hollywood v12.3.1 Para Hileli Mod Apk

25.09.2021
604
A+
A-
Kim Kardashian Hollywood v12.3.1 Para Hileli Mod Apk

Kim Kardashian Hollywood v12.3.1 Para Hileli Mod Apk

Yeni güncellenen yıldızlar takımını görüp gün boyu onlarla beraber olacaksınız. Bu oyun Hollywood idolleriyle birlikte yaşamayı bir günde olsa arzulayanlar için çok ideal bir oyundur.

Bu oyuna başladığınızda, tanınmamış normal bir insan olacaksınız, ancak ünlü ve tanınmış bir kişi olan Kim Kardashian ile karşılaşacaksınız.

Siz de onun idollerinden birisiniz. Ve nasıl onun kadar popüler olabileceğinizi merak ediyorsunuz. Cevap işte bu oyunda olacak. A yıldızı olmanın yolu, çok çalışmanızı ve çok sayıda hayranınız olması için çok iyi şeyler yapmanızı gerektirir şimdi hazırsanız oyuna başlayabilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız para

-Çok sayıda yıldız artışı

-Hile önleme devre dışı

-Tüm VIP seviyelerinin kilidi açıldı

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten kim-kardashian-12.3.1-mod1-installer.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 701.9MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Kim Kardashian Hollywood

Kim Kardashian Hollywood

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.