Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Free Fire PS Team V1 Cracked Mod Menü Oto Öldür

07.09.2021
619
A+
A-
Free Fire PS Team V1 Cracked Mod Menü Oto Öldür

Free Fire PS Team V1 Cracked Mod Menü Otomatik Öldürme İndir

Free Fire PS Team Cracked Mod Menü obb 29 yeni bir çalışmasını veriyorum. Özellikleri baya güzel denemeyen kalmasın.

Free Fire oyunlarında oyunun orijinal obb dosyası bize lazım olacak, onun için obb dosya ismini değiştirip daha önce yüklü olan Free oyununu sileceğiz ve değişiklik yaptığımız obb dosya ismini orijinaline döndürüp benim verdiğim hileli dosyayı yükleyip oyunu deneyeceğiz.

BİLGİ: Oyun bende yüklü değildi Hileli dosyayı yükledim bir kaç kez kapandı yükleme yaptı sonra oyun açıldı ve harika çalışıyor mod menüden istediğiniz özelliği açabilirsiniz. Ben Misafir olarak oynadım.

 

Free Fire PS Team

Free Fire PS Team

ÖZELLİKLERİ

-Amaç Kilidi

-Esp Hilesi

-Hızlı Koşu

-Kafadan Vuruş

-Amaç Fov

-Otomatik Öldürme

Ve daha fazlası için hileli dosyayı indirin.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten, PSTeam_V1 By MrViniRX.apk dosyasını indirelim. Ama kurmayalım.

Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android / obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 01 yazalım ve çıkalım.

Ardından cihazımızda daha önce yüklü olan free fire oyununu silelim ve tekrar obb klasörüne girip com.dts.freefireth01 yazdığımız 01’i silelim.

İşlemimiz bitmiştir şimdi PSTeam_V1 By MrViniRX.apk hileli oyununun kurulumunu yapalım izinleri verelim ve keyfini çıkaralım.

 

Diğer Free Fire Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

APKADMİN

? PS TEAM V1 İNDİR ?

YEDEK LİNK

? PS TEAM V1 İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.