Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

FarmVille 2 Tropic Escape 1.119.8546 Hileli Mod Apk

07.09.2021
558
A+
A-
FarmVille 2 Tropic Escape 1.119.8546 Hileli Mod Apk

FarmVille 2 Tropic Escape 1.119.8546 Hileli Mod Apk İndir

FarmVille 2: Tropic Escape, ücretsiz alış veriş hileli olarak oynayacağınız bu güzel oyun, sizi bir adaya götürecek ve orada maceranız başlayacak.

Adada kendi çiftliğinizi oluşturun. İçinde hayvanlar, ağaçlar, meyve ve sebze alanları olan güzel bir yaşam kendi yaratın.

FarmVille 2: Tropic Escape oyunu size bir adada nasıl yaşayacağınızı öğretecek ve sizi bu alanda dahada ustalaştıracak. Gelecekte, tüm adada ustalaşabilir ve işinizi yeni bir seviyeye getirebilirsiniz. İçecek hazırlamak için farklı meyveler ve diğer mahsuller ekmeniz gerekir. Şimdi bu güzel oyunu indirip yaşam kentinizi kurmaya başlayın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Depolar ücretsiz genişletilir.
-Eksik öğeleri ücretsiz satın alın.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Tropic-Escape-v1.119.8546-Mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu / 147MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

FarmVille 2

FarmVille 2

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.