Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Eternium v1.5.73 Sınırsız Yakutlar Mod Apk İndir

22.09.2021
549
A+
A-
Eternium v1.5.73 Sınırsız Yakutlar Mod Apk İndir

Eternium v1.5.73 Sınırsız Yakutlar Mod Apk İndir

Harika bir RPG oyun hilesini son sürüm olarak paylaşıyorum. Eternium, iskeletler, şeytanlar ve diğer kötü ruhlarla savaşacağınız bir rol yapma oyunudur.

Savaştan önce kendinize, yerel silah satıcıları bulup en güzel özellikli silahları satın alıp savaşta mühimmatlarla birlikte kullanmanız olacak.

Oyunda sadece kılıç sallamakla kalmıyor, aynı zamanda çeşitli eşyalar da toplayacaksınız. Oyun sadece türün hayranlarına değil, aynı zamanda sıradan oyunculara da keyif verecek nitelikte.

Eternium oyununda tek amacınız, kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz açık dünyada düşmanlarınızla savaşmak, görevleri tamamlamak ve hayatta kalmak olacaktır.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sonsuz Yakutlar

-Gerekirse madeni paralarla değiştirilebilir

 

KURULUM

Eternium v1.5.73-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyut : 134MB
Mevcut sürüm : 1.5.73
Android gerektirir: 5.0 veya Üzeri
İnternet: Gerekli

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Eternium

Eternium

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.