Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Cobra Kai Card Fighter v1.0.11 Para Hileli Mod Apk

11.09.2021
681
A+
A-
Cobra Kai Card Fighter v1.0.11 Para Hileli Mod Apk

Cobra Kai Card Fighter v1.0.11 Para Hileli Mod Apk İndir

Karate ve judo sevenler bu oyunu biliyorlardır. Son sürüm olarak gelen güncelleme ile para hileli ve ücretsiz olarak paylaşıldı. Sizde okuokubil.com adresinden Cobra Kai hileli dosyasını aynı şekilde ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Cobra Kai: Card Fighter, üç orijinal The Karate Kid filminden esinlenerek sürümlerine devam ediyor.

Karakterimiz Johnny Lawrence genç bir tanıdığını karateyi çok iyi bilen bir gurup çetenin elinden kurtarır ve ona bu harika dövüş sanatını öğretmeye başlar.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

NOT: Sınırsız paranız eğitim sonrası açılmaya başlar.

 

KURULUM

İlk önce OBB dosyamızı kuralım. com.btg.cobra.kai.action.fight.card.game.obb dosyasındaki “main.76.com.btg.cobra.kai.action.fight.card.game.obb” dosyasını kopyalayalım ve / sdcard /Android/ obb / yapıştıralım.

Şimdi aşağıda vermiş olduğum para hileli Cobra-Kai-Card-Fighter-v1.0.11 apk dosyasını indirip yükleyelim ve oyuna giriş yapalım.

OBB: Boyutu/ 272MB

APK: Boyutu/ 34.6MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Cobra Kai

Cobra Kai

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.