Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Bid Wars 2.45 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

18.09.2021
487
A+
A-
Bid Wars 2.45 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Bid Wars 2.45 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Storage Auctions, Depolama Müzayedeleri oyununda dünyanın gerçekleri ile yüzleşeceksiniz. En büyük riskler her zaman en büyük kazançlara yol açar, ama yalnızca birkaç cesur kişi, bir depolama kumar kralı haline gelebilir. Sizde ne kadar cesur olduğunuzu bu garaj müzayedelerinin yüksek bahisli dünyasına adım atarak öğrenebilirsiniz.

Bid Wars, Teklif Savaşları Depolama Müzayedeleri oyununda sizin garaj satışlarında çeşitli öğeleri teklif etmeniz ve satın almanız gereken strateji oyunudur.

Bu salonda sergilenen ürünler içinde, herhangi bir koleksiyona yönelik ilgi duyduğunuz mutlaka değerli eşyalar olabilir.

Müzayede salonunda rakipleri izlemeli ve onun alacağı değerli bir eşyayı siz kapmaya çalışın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum bid-wars-v2.45-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 148MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Bid Wars

Bid Wars

 

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.