Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Battlefield Mobil v0.5.1.19 FULL APK + OBB İndir

24.09.2021
664
A+
A-
Battlefield Mobil v0.5.1.19 FULL APK + OBB İndir

Battlefield Mobil v0.5.1.19 FULL APK + OBB İndir

Süper bir oyun güncellemesi ile yine beraberiz. Battlefield mobil platformu en iyi bir şekilde optimize etmek için oyun oynamaları, grafikleri, sistemleri ve en gelişmiş sistemlerin çoğunu kullanmaktadır.

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için her donanım, araç ve harita özelliğini kullanmanıza olanak tanır.

Ayrıca, oyunun derinliği ve rekabet gücü mutlaktır, oyunculara birçok farklı oyun stili sunar veya görevleri tamamlamak için küçük takımlara katılır.

Oyundaki amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakter ile bulunduğunuz haritalarda düşman takımla mücadele etmek ve hasarsız bir şekilde en iyisini başarmaktır.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum battlefield-mobile-v0.5.1.19-full.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

APK Boyutu: 92.8MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Battlefield Mobil

Battlefield Mobil

 

APKADMİN

? FULL APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? FULL APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.