Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Age of Magic v1.36 Hasar Hileli Mod Apk + Obb

10.09.2021
616
A+
A-
Age of Magic v1.36 Hasar Hileli Mod Apk + Obb

Age of Magic v1.36 Hasar Hileli Mod Apk + Obb İndir

Bugün çok güzel bir oyun olan ve güncellenen Age of Magic hasar hileli dosyasını paylaşıyorum. Age of Magic iki karakter grubu arasındaki sıra tabanlı dövüş oyunudur. Merak edenler için hemen indirin ve deneyin derim.

Age of Magic, yani büyü çağı oyunun adından da belli olduğu üzere eski zamanlarda insanlar büyü ve sihre çok tutkunlarmış. Bu mucize enerjinin kendilerini ilahi olanla daha yakın hale getirebileceğini düşünüyorlarmış.

Büyü, sihir ve büyücüleri merak edenlerin bu oyunu mutlaka denemeleri lazım. İndireceğiniz dosyada + obb vardır.

 

KURULUM

Age_of_Magic_v1_36-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Age of Magic

Age of Magic

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.