Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Splitgate v4.2.0 ESP, Aimbot Mod Menu İndir

13.08.2021
1.259
A+
A-
Splitgate v4.2.0 ESP, Aimbot Mod Menu İndir

Splitgate v4.2.0 ESP, Aimbot Mod Menu İndir

Bu splitgate hilesi doğrudan hedefe kilitlenir. Bu tetik robotu en iyi şekilde keskin nişancılar ve tek seferlik silahlarla kullanılır ancak aynı zamanda tüm tüfekler ve SMG’lerle de çalışıyor.

Yeni ve bugünlerde çok oynanan çevrimiçi oyun Splitgate için harika bir ücretsiz hile paylaşıyorum. Sizi keyifli bir şekilde şaşırtacak bir menü ve birçok farklı işleve sahip evrensel bir hile tanıştıracağım. Bu hile ile diğer oyuncuları kolayca yenebilirsiniz, çok daha fazla oyun fırsatına sahip olabilirsiniz.

NOT: Kullanılan sürücü, diğer tüm  hile karşıtı uygulamalarda algılanıyor, bu nedenle başka oyunlar oynamayı düşündüğünüzde, sürücüden kurtulmak için hileli oyunu bitirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Ekli sürücüyü kdmapper veya başka bir haritalama aracıyla eşleyin – Ekli exe’yi
lobide veya istediğiniz zaman çalıştırın.

KURULUM

Hileyi aşağıdan indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.
sonrasında exe’yi çalıştıralım.
Oyunu tam ekran kenarlıksız olarak ayarlayalım.
şimdi bedava hilemizin keyfini çıkaralım.

Oyunun pencere modu veya kenarlıksız olduğundan emin olun.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO OYUN TANITIM

APKADMİN

? HİLE İNDİR ?

YEDEK LİNK

? HİLE İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.