Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Shooting World v1.2.93 Sınırsız Para Mod Apk

10.08.2021
533
A+
A-
Shooting World v1.2.93 Sınırsız Para Mod Apk

Shooting World: Hedef Sınırsız Para Mod Apk İndir

Bugün sizlere telefonunuzda yüklü olması gereken nişancılık üzerine güzel bir oyun getirdim. İlk sürümünü paylaştığımda çok beğenmiştiniz, şimdi güncel sürümünü paylaşıyorum.

Nişancı olmak istiyorsunuz ama bu atış talimini yapmak için uygun bir saha bulamıyorsanız işte size bir fırsat çıktı. Shooting World oyununu hemen indirin.

Vereceğim bu oyun harika bir tüfek atış simülatörüdür. Bu, en iyi ve en etkili atış becerilerini test etmek için bir platform diyebilirim. Oyunun bir dizi simülatör silahıyla atış deneyimi yaşayacak ve size gerçek bir deneyim sunarak en iyi nişancı olmanıza yardımcı olacaktır.

Shooting World, çok basit ve kolay oynanışa sahip harika bir tüfek atış simülasyon oyunudur ve herkes bu oyunu oynayabilir ve telefonuna kayıt edebilir.

Özellikle 10 numara veya 9 numara gibi atış yapmak istediğiniz hedefe silahı çekmeniz yeter ancak 10 numaraya nişan alırsanız daha yüksek puan kazanıyorsunuz. Ateş etmek istediğiniz doğru konuma doğru sürüklerken, Elinizi bırakın ve silah otomatik olarak hedefe ateş edecektir.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Çoklu Silah Seçimi

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Shooting-World-v1.2.93-Mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Shooting World

Shooting World

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.