Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Rüyada Çiğ Tavuk Eti Görmek Ne Anlama gelir?

30.08.2021
619
A+
A-
Rüyada Çiğ Tavuk Eti Görmek Ne Anlama gelir?

Rüyada Çiğ Tavuk Eti Görmek Ne Anlama gelir?

Rüyada çiğ tavuk eti görmek ne anlama gelir? Evet aslında rüyada çiğ et görmek hiç hayra yorulmaz. göz yaşı ve sıkıntı getirir ama bu rüya, tavuk eti olunca her şey tersine dönüveriyor yani şanslısınız rüyanız hiçte kötü olarak yorumlanmayacaktır.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek, başkalarıyla kişisel ve anlamlı bir şekilde bağlantı kurmaya çalışma yeteneğinizin olduğunu gösterir. Ne kadar bilgili olduğunuzu ve farkındalığınızı göstermek için çok çabalıyorsunuz. Şu an belki de Hayatınızda yeni bir aşamaya geçmeye çalışıyorsunuz diyebilirim. Sizin tek hayaliniz, ilerleme ve yaşamınızda başarılı olma dürtünüzü biraz daha ileriye götürmekle ilgili olduğunu sanıyorum. Dikkatli olun kendinizi toplumdan kopuk hissediyorsunuz.

Bunlara ek olarak şunları da söyleyebilirim. Rüyada çiğ tavuk eti görmek, çevrenize karşı daha sevecen olmanız gerektiğine işaret ediyor da olabilir. Hayallerinize ve özlemlerinize gelince, kendinize çok yüksek hedefler koymuşunuz bunları bir anda yapmaya çalışmanız canınızı yakıyor olabilir ve bu canınızın yanması beyninize giden sinyallerle et algılaması yapabilir ve rüyanızda çiğ et görmüş olabilirsiniz.

Peki neden tavuk? İşte bunu çözecek olan yine sizin kendi çabalarınızla olacak. Çünkü rüyada çiğ tavuk eti görmek nadir rüyalardan birisidir. Belki de bir tavuk alıp ihtiyaç sahibine vermeniz ileride size daha iyi bol şanslı günleri getirebilir. Daha iyi rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.

Diğer Rüya Tabirleri İçin TIKLAYINIZ

 

Çiğ Tavuk Eti

Çiğ Tavuk Eti

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.