Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Road 96 1.0.0 PC Para + Enerji Hileli Trainer

18.08.2021
1.520
A+
A-
Road 96 1.0.0 PC Para + Enerji Hileli Trainer

Road 96 1.0.0 PC Para + Enerji Hileli Trainer İndir

Trainer hilelerinde artık Road 96 yeni versiyonu ile aramızda. Bugün gelen güncelleme ile ön plana çıkan bu oyunu hemen sizlerle paylaşıyorum.

Road 96 (2021), çılgın, harika bir yolculukta özgürlüğe doğru ve kişisel yolculuğunuzda heyecan verici akışa ve yeni sıra dışı insanlarla tanışmaya ne dersiniz.

Tarantino, The Coen Brothers ve Bong Joon-ho’dan ilham alan, sürekli yenilenen hikaye odaklı bir macera ortamında bulunmak istemez misiniz?

NOT: Bilgisayarınızda Cheat engine Kurulu olması gerekiyor.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Enerji

-Sınırsız Karma

-Sınırsız Para

-Sınırsız Yoğunluk

-Ulaşılan Sınırı Değiştirelim

-Oyuncu Durumunu Değiştirelim

-Günün Saatini Değiştirelim

-Günleri Değiştirelim

-Mesafeyi Değiştirelim

-Ortamı Değiştirelim

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Road 96 (.ct dosyası) indirin ve şifresine okuokubil.com yazıp dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi önce Cheat Engine’i Ardından Oyunu çalıştırın.

.ct dosyasını CE’nin klasörüne kopyalayın. Ayrıca CTRL+O tuşlarına basabilir ve tablonuz başka bir klasördeyse onu seçebilirsiniz.

ALT+TAB ve Cheat Engine üzerinden işlem listesinden oyunu seçin.

CE, ilgili Hile tablosunu yüklemek isteyip istemediğinizi soracaktır. EVET’e tıklamanız yeterli.

Tablo yüklendikten sonra bir script varsa kontrol edin. İşaretçileriniz varsa, değerlerine çift tıklayarak değiştirin ve kendilerine atanan onay kutusunu etkinleştirerek dondurun.

ALT+TAB oyuna geri dönün. Oyun hazır keyfini çıkarın.

Not: Sağlık için değer değişiklikleri yalnızca bir sonraki sağlık seçiminde etkili olacaktır. Paraya gelince, bir eşya vb. satın aldığınızda değer güncellenecektir.

 

Tablo

Tablo

RAR PASWORD: okuokubil.com

 

Diğer Trainer Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

APKADMİN

? TRAINER İNDİR ?

YEDEK LİNK

? TRAINER İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.