Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Hay Day 1.51.91 Sınırsız Para + Tohum Mod Apk

24.08.2021
3.154
A+
A-
Hay Day 1.51.91 Sınırsız Para + Tohum Mod Apk

Hay Day 1.51.91 Sınırsız Para + Tohum Mod Apk İndir

Çiftlik yönetimi oyunlarını seviyorsanız bu son sürüm Hay Day oyununu mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Sınırsız para ve tohum hileli oyun sizi meyve bahçeleri ve sevimli hayvanlarla kırsalın sade yaşamına doğru sürükleyecek. Size ait olan büyük bir çiftçinin karakterine geçecek ve onun günlük yaşantısını bizzat yaşayacaksınız.

oyundaki görevin bir çiftlik geliştirmek, hayvanlara, bitkilere, ekinlere bakmak ve çiftlik ürünlerini sürekli yenilemek olacak.

Oyuna giriş yaptıktan sonra Oynamaya başladığınızda daha fazla altın ve tecrübe puanı biriktirmeye çalışın. 7. seviyeye kadar büyümeye devam ederek mümkün olduğunca çok deneyim puanı kazanmaya çalış ve çiftliğini çok iyi geliştir.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para
-Sınırsız Tohum

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.  Oyuna girerken güncelleme diyor devam edin ve sonrasında giriş yapın.

Hay Day APK v1.51.91 Boyutu: 150MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Hay Day

Hay Day

APKADMİN

? APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.