Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Dream Hospital Simülasyon v2.2.0 Hileli Mod Apk

14.08.2021
510
A+
A-
Dream Hospital Simülasyon v2.2.0 Hileli Mod Apk

Dream Hospital Simülasyon v2.2.0 Para Hileli Mod Apk

Bugün sizlere günümüzdeki Covid-19 hastalığına istinaden hastaneli ve doktorlu, seveceğinizi umduğum bir oyun getirdim. Bir doktor olarak, sağlık muayenelerini ve hatta acil durumları planlayan tüm hastalara tıbbi müdahalede bulunan bir doktoru ve müdürü oynayacaksınız.

Hastaneye gelen tüm hastalardan sorumlu olarak onların günlük bakımlarını, yatacak olan hastaların yataklı odalarının ayrılması ve bu tüm planları sizin yapmanız gerekecek. Sonuçta müdür sizsiniz ve hastalarınızdan siz sorumlusunuz. Hastanenizin adının daha iyi yerlere gelmesini istemez misiniz?

Muayene etmiş olduğunuz hastanız, eğer hastalığı hafif derecede ise onu eve gönderip evde tedavisinin devam etmesini isteyebileceksiniz.

İlaç yazdığınızda hastanenizin eczanesinden ilaç alması için yönlendirebileceksiniz.

Dream Hospital Simülasyon oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak veriyorum. Oyun güncellenerek bir önceki sürümden daha güzel özelliklere sahiptir. Şimdi Dream Hospital Simülasyon mod apk dosyasını indirip deneyebilirsiniz.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum dreamhospital220mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Oyun içinde paranız – değerlere düşse bile alışveriş yapabilirsiniz.

Tür / Apk / Boyut 94MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Dream Hospital Simülasyon

Dream Hospital Simülasyon

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.