Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

CSGO ClemExternal Güncellendi ESP TriggerBot

14.08.2021
640
A+
A-
CSGO ClemExternal Güncellendi ESP TriggerBot

CSGO ClemExternal Güncellendi ESP TriggerBot İndir

Bugün vereceğim Csgo oyun güncel hilesinde çok güzel özellikler bulunuyor ve hepsini de seçerek oyunda deneyebilirsiniz. ClemExternal hilemiz, birçok özelliğe sahip mükemmel bir harici hiledir.

Hileli dosyayı indirdikten sonra sadece hileyi çalıştırmanız yeterli ve banlanmadan sorunsuz bir şekilde oyun sıralamanızı yükseltebilirsiniz..

 

ÖZELLİKLERİ

-Radar

-BunnyHop

-No Flash

-No Recoil

-No Smoke

NOT: Bu tür yazılımlar üçüncü part yazılıma girdiği için virüs programları hile dosyasını virüs olarak algılıyor ve hileyi siliyor. DEFENDER kapalı olsun. Ris kullanıcıya aittir.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum ClemExternal.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi CSGO’yu başlatın “Pencereli Tam Ekran” olacak.

Sonrasında oyun sunucusuna giriş yapalım ve ClemExternal.exe hileyi yönetici olarak çalıştıralım.

Fonksiyonlar klavye kısayolları kullanılarak kontrol edilir [ F1 – F10 ]

 

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Counter Strike Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? HİLE İNDİR ?

YEDEK LİNK

? HİLE İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.