Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

CS GO 1.6 TheNorel WallHack Hilesi Nasıl Yapılır

30.08.2021
785
A+
A-
CS GO 1.6 TheNorel WallHack Hilesi Nasıl Yapılır

CS GO 1.6 TheNorel WallHack Hilesi Nasıl Yapılır

Bugün sizlere CS GO 1.6 oyunumuzun güncel bir hileli dosyasını paylaşıyorum. TheNorel Wallhack hilesi nasıl yapılır, nasıl kurulur ve hileli oynanır ilgili videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Wallhack biliyorsunuz Counter Strike’nin vaz geçilmez duvar hilesidir. Duvar arkası tüm nesneleri bu hile aracılığı ile görebiliyor ona göre oyunda kendimizi emniyete alıp düşmanımızı alt ediyoruz.

Hile dosyası içinde Extreme Injector v3.exe bulunuyor ayriyeten bir injector indirmenize gerek yok.

NOT: Bu tür yazılımlar üçüncü part yazılıma girdiği için virüs programları hile dosyasını virüs olarak algılıyor ve hileyi siliyor. DEFENDER kapalı olsun. Ris kullanıcıya aittir.

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum TheNorel_WallHack.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi CS GO oyununu başlatın ve antivirüsü devre dışı bırakın.

Extreme injectoru açın ve TurKmOntajcı.dll hilesini oyune execute edin.

Injector kullanımını videoda izleyebilirsiniz.

RAR PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Counter Strike Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

APKADMİN

? WALLHACK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? WALLHACK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.