Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Cover Fire v1.21.19 Para Hileli Mod Apk İndir

27.08.2021
460
A+
A-
Cover Fire v1.21.19 Para Hileli Mod Apk İndir

Cover Fire v1.21.19 Para Hileli Mod Apk İndir

Cover Fire silah, mermi, cephane, kan gölü, zombiler, çeteler ve savaşlar tüm bu aksiyon sahnelerini seven takipçilerim için son sürüm mod apk yani sınırsız para hileli olarak veriyorum.

Oyuna girdiğiniz an çok önemli bir göreve atanıp özel birliğe liderlik edeceksiniz. Ekibinizi eğitip, gezegenimizi ele geçirmeye çalışan ünlü Tetracorp gurubuna karşı harekete geçin.

Cover Fire

Cover Fire

Oyundaki diğer görevlerinizden biriside savaşta guruba liderlik etmek dışında, keskin nişancı, hedefi saniyeler içinde vuran aşırı dönen mermilere sahip birinci sınıf bir keskin nişancı olmaktır.

Cover Fire oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız enerji hileli, sınırsız altın hileli olarak veriyorum. Hile sayesinde oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz kadar sandık açıp tüm karakter ve özelliklere sahip olabileceksiniz

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum cfirev1.21.19.mod.apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

 

Boyutu/ 339MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Cover Fire

Cover Fire

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.