Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Worms Zone.io 2.2.3 Para Hileli Kilit Açık Apk

01.07.2021
767
A+
A-
Worms Zone.io 2.2.3 Para Hileli Kilit Açık Apk

Worms Zone.io 2.2.3 Para Hileli Kilitler Açık Mod Apk

Bugün sizlere solucanlı, yılanlı bir keyifli hileli oyun veriyorum. Bu oyunumuzun adı Worms Zone.io 2.2.3 Para hileli Kilitler Açık Mod Apk dosyalı harika bir oyun diyebilirim.

Oyunda hayatta kalmak için vereceğiniz kararları çok acil almanız ve uygulamaya geçirmeniz gerekecek. Bir savaşçı olabilir, diğer solucanlarla savaşmak için hazırlık yapabilir, tuzaklardan kurtulmak için kurnazlığınızı ve el becerisini kullanabilirsiniz. Veya sadece bulup yemek için doğru anı seçin.

Kısacası yılanınızın büyümesi ve dış etkenlerin tehlikelerinden kaçınması için bir yol bulacaksınız. Böylece oyun ekranının içinde dolaşacak ve boyunuzu uzatmanıza ve giderek daha büyük olmanızı sağlayacak yiyecek toplamaya çalışacaksınız. Aynı zamanda bu oyunu oynarken dikkatli olmayı da unutmamalısınız.

Worms Zone.io, oynamaya başladıktan sonra oyunda yalnız olamayacaksınız diğer oyuncularla beraber olacaksınız. Ayrıca, bazı durumlarda, bazı oyuncular oyuna önceden başladığı için, onların karakterlerinin boyutları biraz daha büyük olacak.

 

NOT: Yiyecek bulmaya çalışırken diğer oyuncuların parçalarına çarpmamaya bakın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Tüm görünümlerin kilidi açılır.

 

KURULUM

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten Worms-Zone-io-v2-2-3-Mod.apk dosyasını indiripkurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Worms Zone.io 2.2.3

Worms Zone.io 2.2.3

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.