Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

The Walking Dead Survivors 1.4.13 Zombi Mod Apk

13.07.2021
767
A+
A-
The Walking Dead Survivors 1.4.13 Zombi Mod Apk

The Walking Dead Survivors 1.4.13 Zombi Mod Apk

Bu oyunu Netflix’te dizi olarak izlemiştim dizinin tüm bölümlerini bitirdim ve hoşuma gitmişti. Bugün vereceğim bu The Walking Dead: Survivors tek vuruş oyunu bir zombi istilası nedeni ile kasabaların, şehirlerin yok olmasına neden olur. Tüm insanlık neredeyse yok olmak üzeredir.

Sizin oyundaki amacınız Dünyayı bu zombilerden yani yaşayan ölülerden kurtarmak, yıkılan harap olan şehri yeniden inşa etmektir.
Cephanenize dikkat edin bitmesin. Şimdi bu güzel oyunu indirmek için aşağıdaki linke gidin.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten The-Walking-Dead-Survivors-v1.4.13-Mod_Installer.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

The Walking Dead Survivors

The Walking Dead Survivors

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.