Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Sausage Man Mod Menü Geri Tepme Yok + Anten

18.07.2021
753
A+
A-
Sausage Man Mod Menü Geri Tepme Yok + Anten

Sausage Man Mod Menü Geri Tepme Yok + Anten

Bugün size hoşunuza gidecek bir oyun getirdim. Bu oyun tam size göre olabilir. Oyunda her şey var hangi oyun türünü biliyor ve oyunda savaşıp her türlü hile açıyorsanız bu oyunda da aynı şeyleri yapacaksınız. Kaçırmayın derim.

Bu oyunumuzun adı Sausage Man yani sosis adam. Sizlere oyun dosyasının nasıl kurulacağına dair aşağıda video kurulum adımlarını veriyorum çok basit.

Oyunumuzda bu kez normal insan karakterleri değil de bir sosis karakterini canlandıracaksınız.

Oyunumuz da silahlar, benzersiz haritalar, hareket etme ve başkalarıyla oynama yeteneği gibi normal battle royale ve Pubg Mobile tarzı oyun türünü göreceksiniz.

 

Sausage Man Mod Menü

Sausage Man Mod Menü

Sausage Man Hack Özellikler

-No recoil

-Anthena

-Geri tepme Yok

-Anten Hilesi

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten ANTENA VIP BY JOYWINXD.rar dosyasını indirelim içindeki 3 dosyayı kopyalayalım adımları takip ederek Head Klasörüne yapıştıralım.

Android / data / com.GlobalSoFunny.Suasage / files / AssetBundle / tobundle / fashionh / Head / yapıştır

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI


APKADMİN

? MOD MENÜ İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD MENÜ İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.