Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada Çiçekli Bahçe Görmek Ne Manadadır

19.07.2021
686
A+
A-
Rüyada Çiçekli Bahçe Görmek Ne Manadadır

Rüyada Çiçekli Bahçe Görmek Ne Manadadır

Rüyalar insanları bazen mutluluğa bazen de karamsarlığa sürükler. Gece ne gördüğünüzü belki hiç hatırlamaz ama bir şeyler olduğunun farkındaymışınız gibi düşünür durursunuz. Bu rüyamız bir bahçe içinde çiçekleri olan ama bize ne anlattığını bilmediğimiz bir rüyalardan biri olacak. Peki o zaman rüyamıza doğru gözümüzü kapatalım ve ona doğru gidelim.

Rüyada çiçekli bir bahçe görmek, hem çevresi hem içi çiçeklerle kaplı temiz bir bahçe görmek, düzenli olduğunuzu, ancak son zamanlarda birine karşı oldukça haksız davrandığınızı gösterir. Geniş bir bahçe coşkulu ama sıradan bir kişiliğe ve bazı riskler almaya hazır olduğunuzu, fakat çok fazla risk almaya hazır olduğunuzu da gösterir. Bu, gün içinde yaşadığınız bazı hayal kırıklıklarından kaynaklanıyor olabilir.

Her gördüğünüz çiçekli bahçe karamsarlık veya bir başkasına ille bir haksızlık yapmışsınız gibi gelmesin. Bakalım içimizdeki duygularla diğer çiçekli bahçe görmek ne anlama da gelebiliyormuş. Bahçe bereket demektir, bir bakıma kazançta diyebiliriz.

Bir bahçeye sahip olmak, bir isteğin reddedildiğini gösterir. Bakımlı bir çiçek bahçesi görmek ise, sevgililer için mutluluk, girişimciler için iyi işler ve çiftçiler için iyi hasat anlamına gelir.
Rüyada çiçekli bahçe görmenin, gören kişiye ne getireceğini ve ne götüreceğini yukarıdaki yorumu okuduktan sonra vicdanı ile yüzleşmesi sonucu kendine mühürlemesi ruhunu rahatlatacaktır. Sevgiyle kalın.

Diğer Rüya Tabirleri İçin TIKLAYIN

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.