Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Altına Sıçmak Ne anlama gelir?

20.07.2021
1.029
A+
A-
Rüyada Altına Sıçmak Ne anlama gelir?

Rüyada Altına Sıçmak Ne anlama gelir?

Rüya tabirlerini severek yazıyorum. Tabi içinde ilginç olanları da oluyor, mesela bugün vereceğim Rüyada altına sıçmak ne anlama gelir? Sorusu sıçmak kelimesini inanın yazmak istemiyorum ama rüyayı anlatabilmem için maalesef sıçmak kelimesini yazmak zorundayım. Bunun adına kaka, kayta veya dışkı diyemem, çünkü anlamlı bir soru olması için aynen yazmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Şimdi gelelim rüyamıza bakalım bize neler hissettirecek ve gelecek için nelere vesile olacak.

Rüyada altına sıçmak ne anlama gelir yorumumuz biraz ilginç olacak, ismi kötü olsa da ne güzel bir rüya imiş diyeceksiniz. Rüyada altına sıçmak, bir şeyleri olabildiğince serbest bıraktığınıza delalettir. Sıçmak ile ilgili bir rüyayı gördüğünüzde, şimdiye kadar biriktirdiğiniz kötülükleri temizlediğiniz anlamına gelir. Bakın ne kadar olumlu bir rüya oldu.

Devam edelim, rüyanızda sıçtınız bu olay, ruhunuzla birlikte vücudunuzu ağırlaştıran birtakım olayların ortadan kalktığına işarettir.

Birde insan dışkısı görmek bu olayın devamı olsun bakalım nelermiş. Rüyada insan dışkısı görmek, bir yerlerden iyi haberler alacağınıza ya da olumlu bazı şeyler yaşayacağınıza işarettir.

Birde olayın diğer tarafından bakalım. Rüyanızda sıçtığınızı ve bunu saklamaya çalıştığınızı gördüyseniz, bu sizin yakınlarınızdan saklamaya çalıştığınız kirli veya iğrenç alışkanlıklarınız olduğunu gösterir. Dikkatli olun sizi uyaranlar var, bazı olumsuz alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerektiğine işaret olan bir şeyler var, bu kumarda olabilir, bol para harcamada olabilir, yani sizden giden gelirin kontrolünü elinize almazsanız ileride gerçekten sıçarsınız. Sevgiyle kalın.

Diğer Rüya Tabirleri İçin TIKLAYINIZ

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.