Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Roblox Flower Magnet Simulator Script Para Hack

08.07.2021
1.111
A+
A-
Roblox Flower Magnet Simulator Script Para Hack

Roblox Flower Magnet Simulator Script Para Hack İndir

Roblox Flower Magnet Simulator Script Para Hilesi oyunumuzun güzel bir çalışmasını getirdim. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş.

Roblox için vereceğim bu oyunumuzun adı, Çiçek Mıknatısı Simülatörüdür. Adında da anlaşıldığı gibi çiçeklerle uğraşacağız ce çok zevkli bir gün geçirmiş olacağız. Peki daha neler mi? Yapacağız.

İşte bakalım neler yapacakmışız. Çiçekler topla, yeni yumurtalar, menziller ve rütbeler satın al, yeni Adaların kilidini aç ve eğlen.

Script kodlarını oyuna execute edebilmeniz için sağlam bir exploit uygulamanız olması gerekiyor. Bu konuyu her verdiğim hile sayfasında belirtiyorum, çünkü yeni okuyanlar olabiliyor.

Sitemde bulunan EXPLOIT bölümünden KRNL ve Pide Sploit indirebilirsiniz bunlar güzel çalışıyor.

Sitemden KRNL EXPLOIT  TIKLA İNDİR

 

ÖZELLİKLERİ

-Auto FARM

-Spawn

-Auto Sell

-Auto Buy

Ve dahası…

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Flower Magnet Simulator Script.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi Flower Magnet Simulator oyunu açın

Vermiş olduğum script kodlarını KRNL yardımı ile oyuna execute edin.

 

Roblox Flower Game TIKLA

 

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=BG5Sw0CgE7M
APKADMİN

? SCRIPT İNDİR ?

YEDEK LİNK

? SCRIPT İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.