Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Pubg Mobile 1.5 OBB Configlerde Sıfırlama Çözümü

14.07.2021
1.004
A+
A-
Pubg Mobile 1.5 OBB Configlerde Sıfırlama Çözümü

Pubg Mobile 1.5 OBB Configlerde Sıfırlama Çözümü

Merhaba arkadaşlar Türkiye’de Pubg Mobile oyunlarında en güncel, en güvenilir, en çok oynanan oyun dosyalrını APK, OBB, CONFİG ve emülatör olmak üzere okuokubil.com olarak ben paylaşıyorum.

Son güncellemeler geldikten sonra configler sıfırlanıp oyundan atma gibi sorunlar olmaya başladı. Şimdi bu sorunun aslında çok basit olduğunu elimizdeki telefondaki play store uygulamasının içinde olduğunu söylemek isterim.

Sizlere config olarak verilen 15331.com tencent.ig.obb dosya 32 bit çalışmasıdır. Ama sorununu birazdan gidereceğimiz işlem arka planda 64 bit yaptığı için oyunda sıkıntılar yaşıyorduk. Şimdi bu sorunu gidermek için aşağıdaki play store de yağacağımız adımların aynısını sizde yapın ve bu sorundan kurtulun.

Config’in çalışması için 15331.com tencent.ig.obb olaması gerekiyor. Ama play store bunu arka planda 64 bit olarak güncellediği için Diğer Pubg Mobile 153306 oluyor. Oysaki bu verdiğimiz configler 32 bit için yapılıyor ve o yüzden configler çalışmayıp oyundan atıyor.

Şimdi bu config çalışmamasının sorununu nasıl çözebiliriz.

  1. Play store giriş yapalım
  2. Sağ üst köşede hesabımız var resme tıkla
  3. Altta “Play Protect” tıkla
  4. Açılan pencerede sağ üstte ayarlar simgesine tıkla
  5. “Uygulama tarama özelliği kapatılsın mı” kapalı yap geri çık.
  6. Tekrar hesabım resmine tıkla.
  7. Aşağıda” ayarlar” tıkla.
  8. “Ağ tercihleri” tıkla.
  9. “Uygulamaları otomatik” güncelle tıkla
  10. En alttaki “Uygulamaları otomatik güncelleme” kapatın.

İşlemimiz bu kadar bundan sonra configler sıfırlanmayacaktır.

 

Config Çözümü

Config Çözümü

Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.