Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Prison Empire Tycoon v2.3.6 Para Hileli Mod Apk

29.07.2021
511
A+
A-
Prison Empire Tycoon v2.3.6 Para Hileli Mod Apk

Prison Empire Tycoon v2.3.6 Para Hileli Mod Apk

Bugün sizleri değişik bir oyuna götüreceğim. Hapishane çevresinde ve içinde günümüzü geçireceğiz. Ceza evi müdürü olun, gardiyan olun ama sonuçta para kazanmanın yollarını arayın.

Yukarıda bahsettiğim gibi oyunumuz özel bir hapishane inşa etme etrafında geçiyor ve elbette bunu karlı bir işe dönüştürebiliriz.

Ama bu hiç bu kadar kolay olamayabilir çünkü hapishane tehlikeli bir yer, suçluların tutulduğu bir yer.

Prison Empire Tycoon oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli olarak veriyorum bu sayede oyunun keyfini güzelce çıkarabilir, tesisi geliştirip, daha iyi imkanlar sunabilirsiniz.

1625903039 min

Prison Empire Tycoon v2.3.6

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum para hileli Prison_Empire Tycoon v2.3.6 mod.apk dosyasını kurup oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO OYUN TANITIM


APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.