Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

My Cafe v2021.7.3 Chef Para Hileli Mod Apk

07.07.2021
662
A+
A-
My Cafe v2021.7.3 Chef Para Hileli Mod Apk

My Cafe v2021.7.3 Chef Para Hileli Mod Apk İndir

Bugün ticaret ile uğraşalım. Ürünlerimizi pazarlayıp cafemizi yeniden dekore edelim ve büyütelim. My Cafe, oyununda gelir elde etmek için mükemmel iş stratejileri uygulayarak Cafe’yi geliştirmeniz ve yönetmeniz gereken en zevkli oyunlardan biridir

Restoran simülasyon oyunlarını seviyorsanız son sürüm My Cafe v2021.7.3 Para Hileli oyununu kaçırmayın.
Usta bir şef için restoranda yemeği en hızlı zamanda hazırlamak ve müşteriye sunmak bir önceliktir. My Cafe oyununda bu kuralı aynen uygulayacak ve müşterilerinizi memnun etmeye çalışacaksınız.

Oyun size yükseltme sistemi veriyor ve karakterinizin yemek pişirme simülasyonunun tüm güzelliklerinin tadını çıkarmasını sağlayacak.

Ayrıca, oyuncular yükselttikçe yeni içeriğin kilidini kademeli olarak açmaya başlayacaklar ve böylece üretkenliği artıracaklar. Her restoranın ayrı bir yükseltme sistemi olacak ve karakteriniz mağazalardan yüksek gelir elde etmek için sürekli olarak yatırım yaparak daha iyi geliştirmeleri gerekiyor.

Oyunda işletmenizi geliştirip büyümesi için düzenli olarak Cup makineleri ve gerekli ekipmanları satın almanız gerekiyor ama vermiş olduğum mod apk sayesinde tüm bu alışverişleri ve ekipmanları para ödemeden alabilir ve kolaylıkla özelleştirebilirsiniz.

NOT: MOD MENÜSÜ: Hızlı seviye artışı (herhangi bir deneyim aldıktan sonra, seviye artışı olan bir pencerenin görünmesini bekleyin) ve takımı hızlı hareket ettirin .

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum my-cafe-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

 My Cafe v2021.7.3

My Cafe v2021.7.3

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.