Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Monster Hunter Stories 2 Para Modu1.0 +5 Trainer

12.07.2021
776
A+
A-
Monster Hunter Stories 2 Para Modu1.0 +5 Trainer

Monster Hunter Stories 2 Para Modu1.0 +5 Trainer İndir

Bugün yine güzel bir trainer hilesi paylaşıyorum. Bu oyunumuzun adı, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Bizim artık bu canavarları sadece avlanacak canlılar olarak görmemize bir son veriyor.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin vereceğim bu oyun hikayesinde canavarların aniden saldırgan davranışlar sergilemeye başlaması yüzünden tüm kasaba halkı tehlikededir. Şimdi bu oyunda tüm kasaba halkına yardım etmen gerekiyor.

 

SEÇENEKLER

-F1 + 1 Para Modu Etkinleştirin

-F1 + 2 Para + 5000 Yapın

-F1 + 3 Maks. Para Alınır

-F1 + 4 Süper hız Seviyesi

-F1 + 5 Yavaşlama Seviyesi

-F1 + 6 Enf. konular

 

OYUN AÇIKLAMASI

Çevrimdışı modu kullanın.

Para Modunu Etkinleştirdiğinizde bir yakınlaşma olması için bir bakkal veya silah satıcısı veya rafineri bulmanız gerekiyor.

Sat’a tıkladığınızda, Sat ara yüzünde değiştirmek istediğiniz öğeye çift tıklayın ve geri kalan süreyi değiştirmeyin. Kullandıktan sonra değişiklik öğesini kapatabilirsiniz.

Sonsuz eşyalar seçeneğini etkinleştirdiğinizde, aktivasyondan sonra, etkili olması için kamp menüsünü [Esc] açın ve etkili eşyaların sayısı 1’den fazla olsun. Kullandıktan sonra değiştirilen eşyayı kapatabilirsiniz.

Trainer hazır kurulu siz sadece yönetici olarak çalıştırın yeter.

 

KURULUM

Aşağıdaki linkten Monster.Hunter.Stories.2.rar dosyasını bilgisayarınıza indirin.

Arşivi paketinden şifresine okuokubil.com yazarak çıkarın ve .exe dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

Arkasından oyunu başlatın ve eğitmen menüsündeki işlevleri etkinleştirin.

BİLGİ: Trainer oyun hilelerinin kurulumu çok basittir. Eğer dosyada .exe uzantılı eğitmen varsa üstüne mausla gelip sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırıyoruz.

Diğer kurulum işleminde hile sadece dosya olarak verilmişse o zaman Tüm dosyaları arşivden kurulu oyunun kök dizinine kopyalıyoruz.

 

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Trainer Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Monster Hunter Stories 2

Monster Hunter Stories 2

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.