Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Kuboom 6.11 Mod Kilitsiz Yeni Mod Apk Son Sürüm

28.07.2021
653
A+
A-
Kuboom 6.11 Mod Kilitsiz Yeni Mod Apk Son Sürüm

Kuboom 6.11 Mod Kilitsiz Yeni Mod Apk Son Sürüm

Bugün sizlere yine yeni güncel bir hileli oyun dosyası vereceğim. Kuboom birinci şahıs nişancı oyunlarını seven takipçilerim bu FPS oyununun keyfini çıkaracaklar.

Oyun bildik ve tanıdık birinci şahıs görünümündedir (FPS), sanal düğme köşede hareket eder ve temel işlemler ekranın sağ köşesinde ateş etmek, zıplamak ve mermileri yeniden yüklemek gibi bize oyunda kolaylık sağlar.

Birde, bu oyunun normal nişancı oyunlarına kıyasla daha yavaş bir temposu vardır ve bu da sizin oyuna daha iyi entegre olmanıza yardımcı olur.

 

ÖZELLİKLERİ

-Oyuncu Çizgisini Çiz

-Oyuncu Kutusu çiz

-Oyuncu Adını Çiz

-Oyuncu Sağlığını Çiz

-Mesafeyi göster

-Telekill

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum son sürüm KUBOOM_6.11-Mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Kuboom Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI


APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.