Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Korkunç Öğretmen 3D 5.10.4 Kilitler Açık Mod Apk

06.07.2021
1.504
A+
A-
Korkunç Öğretmen 3D 5.10.4 Kilitler Açık Mod Apk

Korkunç Öğretmen 3D 5.10.4 Kilitsiz Hileli Mod Apk İndir

Korkunç Öğretmen, yani Scary Teacher sürekli güncellemelerini paylaştığım ve herkes tarafından beğenilen bu oyunun son sürümünü kaçırmayın. Oyunu sizlere Kilitler Açık olarak veriyorum.

Dosya boyutu 600MB boyutunda obb kurulumu ile uğramanıza gerek kalmadan direk APK dosyasını indirip telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Güncelleme sonucu oyunda herkesin etkileneceği çeşitli ayrıntılarla dolu bir senaryo karşımıza çıkacak. Şimdi oyunun hedeflerine ulaşmanız için onları keşfetmeye çalışacağınız büyük bir evin içinde ve bahçesinde zamanınızı geçireceksiniz.

Oyun içinde tüm unsurlar özenle tasarlanmıştır ve olaylar bu kadar hızlı oluşurken, kendinizi oyuna tamamen kaptırmış olacaksınız.

Bu oyunda iki ana karakter bulunuyor siz ve yaşlı korkunç öğretmen. Bu ev onun yaşadığı yer evde ona yakalanmamak için herhangi bir yere saklanıp ona yakalanmamaya çalışacaksınız.

Sakın ses çıkartmayın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Kilitler Açık

-Para Hileli

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Scary-Teacher-3D-5.10.4_Installer.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Korkunç Öğretmen 3D 5.10.4

Korkunç Öğretmen 3D 5.10.4

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.