Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Hungry Shark World v4.4.0 Sınırsız Para Mod Apk

13.07.2021
839
A+
A-
Hungry Shark World v4.4.0 Sınırsız Para Mod Apk

Hungry Shark World v4.4.0 Sınırsız Para Mod Apk İndir

Hiç aç kalan bir köpek balığı gördünüz mü? Diyemeyeceğim çünkü görmemişinizdir. Hatta hiç görmeyin bile. Bugün aç köpek balıkları dünyasına bir gezi yapacağız. Bakalım yakından daha iyi tanıyabilecek miyiz? Korkunç balıklar, okyanus hakimleri bir çırpıda tonlarca balık yutan aç köpek balıkları.

Oyunumuzda aç bir köpek balığının hayatta kalma mücadelesini ve açlığını gidermek için etrafındaki her şeyi ve herkesi yiyip bitireceği sahneleri göreceğiz.

Oyuna dahil olduktan sonra kendinize taze av bulmak için okyanusun derinliklerini keşfedin ya da yüzeyden görünmeden kuşları veya turistleri avlayın.

Hungry Shark World oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli olarak veriyorum bu sayede tüm köpek balıklarını satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip rahatça avlanabilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Sınırsız Taş

-Ücretsiz Alışveriş

-Tüm Köpek balığının Kilidini Aç

 

NOT: Playstore sürümünü kaldırın.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten hungry-shark-world-mod_4.4.0.mod apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Pubg Mobile Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=AIyoo6yUUTA
APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.