Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9 °C
Hafif Yağmurlu

CraftRise Weizu Clicker Türkçe Makro + Reach

09.07.2021
2.039
A+
A-
CraftRise Weizu Clicker Türkçe Makro + Reach

CraftRise Weizu Clicker Türkçe Makro + Reach İndir

Bugün sizlere çok güzel Craftrise Makro çalışması getirdim. İnanın bundan daha iyi bir makro hilesi bulamayacaksınız. Sizlere çok güzel hile veriyorum indirin kurulum ayarlarını yapın ve bu müthiş çalışmayı mutlaka deneyin.

Dosyayı indirirken Antivirüs programınızı kapatın. Dosyada virüs yok bu tür çalışmalar üçüncü part yazılım olduğu için Antivirüs programları dosyayı virüs algılayıp hileyi siliyor. Risk kullanıcıya aittir.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum WeizuClicker.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi WeizuClicker açın sonrasında oyunu açın ve WeizuClicker tıklayın karşınıza küçük pencere çıkacak ordan minumum 55 yazın diğer minumum 60 yaz başlatma tuşu R durdurma tuşu F

Artık gerisi sizde Makronun keyfini çıkarın.

 

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Mınecraft Hileleri İçin TIKLAYIN

 

CraftRise Weizu Clicker Türkçe Makro + Reach

CraftRise Weizu Clicker Türkçe Makro + Reach

APKADMİN

WEIZU CLICKER ?

YEDEK LİNK

? WEIZU CLICKER ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.