Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Benim Konuşan Angelam 2 v1.0.12.6 Hileli Mod Apk

15.07.2021
930
A+
A-
Benim Konuşan Angelam 2 v1.0.12.6 Hileli Mod Apk

Benim Konuşan Angelam 2 v1.0.12.6 Para Hileli Mod Apk

Bugün yakından tanıdığınız güzel bir oyun veriyorum. Hem de sınırsız para hileli mod apk olarak bakalım beğenecekmisiniz.

My Talking Angela 2, yani benim konuşan Angelam 2 giydirme ve evcil hayvanlarla ilgileniyorsanız inanın bu oyun tam size göre.

Oyunun karakteri bir dişi kedi ama bu kedi bir başka güzel ve sevimli konuşkan ve hamarat.

Vereceğim bu oyunun yeni güncellemesiyle birçok yeni içeriği geldi.

Oyunda sevimli kedimiz Angela ile etkileşime girebilirsiniz. Oyunda ayrıca para kazanmak için çeşitli görevleri tamamlamanız gerekecek. Sevgili Angela için çeşitli eşyalar ve yiyecekler satın alın ve onu sevindirin.

benim konuşan Angelam 2 oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli olarak veriyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz eşyaları satın alıp rahatça seyahat edebilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

 

KURULUM

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten benim konuşan Angelam 2 10126mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Benim Konuşan Angelam 2

Benim Konuşan Angelam 2

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.