Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Yaka Yapılışı Remayöz Makinesi Nasıl Çalışır

05.06.2021
1.473
A+
A-
Yaka Yapılışı Remayöz Makinesi Nasıl Çalışır

Yaka Yapılışı Remayöz Makinesi Nasıl Çalışır

Gaziantep şehrindeyiz firmamızın fabrikasını ziyaret edip oradan diğer şubelerimizin rutin ziyaretlerini gerçekleştireceğiz. O kadar güzel bir şehirle karşılaştım ki anlatamam. Bir kere yemek kültürleri bir harika kebap üzerine gidiyor tam benlik yani.

Bir süre şehri dolaştıktan sonra fabrikaya giriş yapıyoruz. Her kes arı gibi çalışıyor sadece makine seslerini duyuyoruz. Son derece kaliteli ürünler üretiliyor makinelere ham maddesini koyup diğer taraftan ürünler çıkıyor izlemesi inan çok güzel.

Bir makine vardı adı Remayöz bu makine yaka yapıyormuş bayağı dikkatimi çekti. Bunu video çekerek ileride satış personellerine eğitim amaçlı kullanmak istedim ve video çekimine başladım.

Remayöz Makinesi Neler Yapar

Düz örme konfeksiyonunda dikim için hazırlanmış düz örme ürünlerinin yaka, bant, pat, cep, yan dikiş ve lastik dikim işlemlerini yapar.

Esneme özelliğine sahip olan düz örme kumaşlara zincir dikişi yapan bu makine düz örme konfeksiyonunun ana dikim makinesi olarak ta kullanılmaktadır.

Diğer Bilgi Dünyası Konuları İçin TIKLAYIN

Remayöz Makinesi Kullanımı 

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.