Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Truck World Euro American Tour v1.197070 Mod Apk

29.06.2021
660
A+
A-
Truck World Euro American Tour v1.197070 Mod Apk

Truck World Euro American Tour v1.19707070 Hileli Mod Apk İndir

Truck World Euro American Tour v1.19707070 Hileli olarak indirip tır ve kamyon sürüş keyfini çıkarın.

Oyuna girdiğinizde nakliye şirketinde çalışan bir şoför karakterini alıyorsunuz. Artık diğer şoförleri tanımak ve onlarla birlikte çalışmak size kalmış.

Şimdiye kadar hiç görmediğiniz yerleri görecek yeni gelen güncelleme ile değişen grafiklere hayran kalacaksınız. Göreviniz kargo taşımacılığı yükünüzü alın ve ünlü Avrupa ve Amerikan marka kamyonlarını kullanın.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Avrupa ve Amerikan modelleri ile tanışın.

-Şehir içi sürüş keyfini çıkarın.

-Oyun hikayeniz, görevler ve nakil görevlerini üstlenin.

-Her araç için interaktif mağazaları görün.

-Şirketinize Şoförler alın ve en iyi taşımacılığa soyunun.

Truck World Euro American Tour v1.19707070 oyununu sizlere mod apk yani sınırsız para hileli olarak veriyorum bu sayede oyunu keyifle sonuna kadar çıkarabilirsiniz. İstediğiniz tırları satın alıp geliştirebilirsiniz.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Truck World Euro American Tour v1.19707070 mod apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

 

VİDEO OYUN TANITIM

Diğer Otobüs Tır Kamyon Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.