Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

SazInjector v3.6.7 Tüm Oyunlarda Çalışıyor Yeni

13.06.2021
2.060
A+
A-
SazInjector v3.6.7 Tüm Oyunlarda Çalışıyor Yeni

SazInjector v3.6.7 Tüm Oyunlarda Çalışıyor Son Sürüm İndir

Bugün sizlere CS GO gibi ve birçok oyunlarda Dll dosyalarını açmamıza çok yardımcı olan SazInjector programının en son sürümünü paylaşıyorum.

SazInjector, PC için kullanılan olmazsa olmazlardan olan en üst düzey enjektörlerden biridir. Bu yardımcı programı kullanarak dll’nizi kolayca yükleyebilir ve Saz Enjektör’ün kullanıcı dostu ara yüzü ile kendinize ait özelleştirmeleri veya ayarları kolayca yapabiliyorsunuz. SazInjectörü şimdi indirin.

 

KULLANIM

  1. Önce bir açıklama yapak istiyorum Bu tür dosyalar üçüncü part yazılım olduğu için defender dosyayı hile algılıyor ve siliyor. Onun için önce antivirüs programınızı kapatın.
  2. Aşağıda vermiş olduğum SazInjector_v3.6.7.rar dosyasını indirin ve şifresine okuokubil.com yazarak içeriğini masa üstüne çıkarın.
  3. .exe dosyasını başlatın.
  4. Güncelleme kontrol hatası alırsanız, lütfen bir VPN kullanın (Tarayıcı VPN’i değil, masaüstü VPN’i kullanın)
  5. Bir enjeksiyon türü seçin (Manuel Harita önerilir) Bir işlem seçin
    Bir dll ekleyin (Kitaplığı Yükle seçeneğiyle eklenen her dll, C:/Windows/dllName’de bulunur)
  6. Ayarlarını yapalım (sol üst köşe)
    VBL’yi çalıştırın (VAC-Bypass-Loader) (Opsiyonel)
  7. Enjekte düğmesine basın.

 

Diğer SazInjector programları İçin TIKLAYINIZ

 

VİDEO ANLATIMI


APKADMİN

? INJECTOR İNDİR ?

YEDEK LİNK

? INJECTOR İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.