Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Roblox Anime Fighters Outo Farm Öldürme Script

15.06.2021
1.234
A+
A-
Roblox Anime Fighters Outo Farm Öldürme Script

Roblox Anime Fighters Outo Farm Öldürme Script Hilesi İndir

Bugün sizlere yeni gelen güncel bir script kodları vereceğim. Bu oyunumuzun adı Roblox Anime Fighters Outo Farm Öldürme Script dövüş üzerine yazılan bir hikaye.

Roblox oyun script kodları en güncel hali ile okuokubil.com adresinde bulunur. Daha iyi ve güzel çalışmaları yakından talip etmek için Telegram kanalıma katılın.

Roblox Anime Fighters Outo Farm Öldürme Script kodlarını oyuna aşılamanız için size çalışan bir exploit lazım olacak. Sitemde bulunan KRNL exploit işinizi çok iyi görecektir. Şimdi KRNL EXPLOİT İNDİR

 

ÖZELLİKLERİ

Otomatik Çiftlik

Otomatik Düşman Öldürme

Otomatik Click Damage

Otomatik Paralar

 

Roblox Anime Fighters

Roblox Anime Fighters

KURULUM

Aşağıda verdiğim Fighters Simulator Script.txt.rar dosyasını indirin ve şifresini okuokubil.com yazıp dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Önce roblox anime Fighters Simulator oyununu açalım ardından KRNL exploit çalıştıralım. Sonrasın da script kodlarını KRNL yardımı ile oyuna execute edelim.

 

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Roblox Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=WT2lrD3JnDo
APKADMİN

? SCRIPT İNDİR ?

YEDEK LİNK

? SCRIPT İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.