Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

PUBG: New State APK + OBB Dosyalarını İndir

30.06.2021
2.206
A+
A-
PUBG: New State  APK + OBB Dosyalarını İndir

PUBG: New State APK + OBB Dosyalarını İndir 2021

Koreli geliştirici ve yayıncı Krafton Inc’in çok heyecanlı rekabetçi battle royale oyunu PUBG New State , ilk kapalı alfa test aşamasıyla başladı. Resmi açıklamaya göre, kapalı alfada Amerika Birleşik Devletleri’nden sadece birkaç oyuncu yer alacak. Beta tester’a kaydolan tüm oyuncular artık resmi web sitesinde Google hesabınıza giriş yaparak kısa listeye girip girmediğinizi kontrol edebilirsiniz.

Bu oyun için yapacağınız ilk işiniz, önce bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin vermeniz gerekir. Bu seçenek, Android telefonunuzun ayarlarında bulunuyor. PUBG: New State kapalı alfasının APK ve OBB dosyaları sırasıyla yaklaşık 70 MB ve 1 GB civarındadır. Bu nedenle, cihazınızda yeterli depolama alanına sahip olmanız gerekir.

 

KURULUM ADIMLARI

APK’yı indirip kurduktan sonra OBB dosyasını Android/ OBB/com.pub.newstate.beta konumuna kopyalayın. Eğer bu dosya sizde yoksa yeni dosya oluşturun ve ismini com.pub.newstate.beta yapın obb yi içine yapıştırın. PUBG: New State’i açın , giriş yapın ve keyfini çıkarın.

Şimdi, yeni hesaba kaydolun ve android cihazınızda PUBG: New State’i test edin. Oyunu denemek için ABD’ye ayarlanmış bir bağlantıya sahip bir VPN bağlantısına ihtiyacınız olacak.

PUBG New State kapalı alfa nasıl oynanır?

Kapalı alfa testi genellikle sadece davet amaçlıdır ve sınırlı sayıda oyuncuya hitap eder. Yani davet edilmedikçe kimsenin oynaması mümkün değil. Bu arada PUBG New State’in bölgesel kapalı alfa testini oynama şansını elde etmek için oyun mağazasında veya resmi web sitesinde oyuna ön kayıt yaptırmanız gerekiyor.

NOT: APK ve OBB dosyalarını indirin hazır olsun.

Ön Kayıt Oyun Mağazası: TIKLA 

 

PUBG: New State APK Ve OBB İndir

PUBG: New State APK Ve OBB İndir

Resmi WEP Sitesi:  TIKLA 
APKADMİN

? KAPALI ALFA APK  ?

APKADMİN

? STATE OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.