Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Kafa Topu 2 1.175 Yeni Bot Dondurma Hilesi

23.06.2021
4.029
A+
A-
Kafa Topu 2 1.175 Yeni Bot Dondurma Hilesi

Kafa Topu 2 1.175 Yeni Bot Dondurma Hilesi Son Sürüm Haziran 2021

Bugünlerde çok istenilen ve aranan kafa topu 2 güncel sürüm 1.175 mod menüsünü paylaşıyorum. Arkadaşımızın çalışması gayet güzel olmuş, ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz.

Bir konuya dikkatinizi çekmek isterim. Orijinal kafa topu 22’yi silip hileli kafa topu 22’ye giriş yaparsanız hesabınız sıfırlanır bilginiz olsun.

Şimdi vereceğim kafa topu 2 1.175 için kısa bir tanıtım yaparsam, oyunda kahramanımızı kullanarak tekme atalım, vuralım ve gol olsun. Gol atmak için ayaklarımızı, kafamızı ve zihnimizi kullanalım. Head Ball 2, yani kafa topu 2 hızlı bir şekilde aksiyon dolu ve heyecan verici oyunlara dönüştürülebilen basit bir oyun türüdür.

NOT: Kafa Topu 2, oynaması ücretsiz bir oyundur. Ancak, gerçek parayla satın alınabilecek bazı oyun içi öğeler vardır. Bu özelliği istemiyorsanız, cihazınızın ayarlarından uygulama içi satın alımları devre dışı bırakabilirsiniz.

BİLGİ: Oyuna gelen yeni güncelleme ile dosya güncellenmiştir

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Kafa Topu 2 1.175-mod apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Kafa Topu 2 Hileleri İçin TIKLAYIN

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

 

Head Ball 2: 1.260 Rakip Puanı Sürekli 0 Mod Apk

Head Ball 2: 1.260 Rakip Puanı Sürekli 0 Mod Apk

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.