Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Indian Train Simulator v2021.1.7 Para Hileli APK

30.06.2021
555
A+
A-
Indian Train Simulator v2021.1.7 Para Hileli APK

Indian Train Simulator v2021.1.7 Para Hileli Mod Apk Son Sürüm İndir

Bugün tren süreceksiniz, bakalım beğenecek misiniz? Vereceğim oyun son sürüm olup Indian Train Simulator, son teknoloji 3D grafikler kullanılarak oluşturulmuştur.

Oyuna tren sürücüsü olarak alındığınız ve ilk işinize başladığınız şirkette, bir yerden başka bir yere taşıma ile ilgili sözleşmeleri tamamlayarak işinize başlamış oluyorsunuz.

Makinist olarak sürdüğünüz treni hareket sırasında kontrol ediyorsunuz, bir yandan tren sürerken diğer yandan da taşıdığınız eşyalara yüksek düzeyde özen göstermeniz gerekiyor.

İstasyonlarının her biri için 18’den fazla farklı tipte lokomotif toplayabilirsiniz ve bu lokomotifler seviyelerine göre farklı performansa sahiptirler. Her lokomotifin şekil, yükseltme sistemi ve görünümler gibi özellikleri vardır.

Siz bunları özelleştirebilir, görünümlerini değiştirebilir, yükseltebilir ve lokomotifleri için yeni bir görünüm katmanı koyabilirsiniz.

 

Indian Train Simulator

Indian Train Simulator

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum indian-train_2021.3.1-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Indian Train Simulator

Indian Train Simulator

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.