Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Free Fire UÇ + ÖLDÜR Mod Menü Auto Headshot

05.06.2021
751
A+
A-
Free Fire UÇ + ÖLDÜR Mod Menü Auto Headshot

Free Fire UÇ + ÖLDÜR Mod Menü Auto Headshot Hileli İndir 2021

Bugün sizlere yeni bir Free Fire mod menü oyun hilesini veriyorum. Bu oyunumuzun adı Free Fire UÇ + ÖLDÜR hileli oyunudur.

Free Fire oyunları diğer oyunlardan biraz farklı gibi görünse de kurulum adımları aynı yine obb klasörünü kendi yoluna atacağız Apk dosyasını da normal olarak yükleyip kuracağız.

Oyun hilemizde güzel özellikler bulunuyor, Otomatik Headshot Hack Antiban Mod Menü gibi ve en önemlisi UÇ + ÖLDÜR denemek isteyen obb dosyasını ve Apk dosyasını indirip kurabilir.

 

ÖZELLİKLERİ

Otomatik Kafa

Görsel Gezi

nişan atış

Amaç Mira

Amaç Ave

Çapraz çiz

Çapraz Boyut

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten com.dts.freefireth.rar dosyasını indirelim ve içindeki com.dts.freefireth obb dosyasını şu yola Android/obb/ yapıştıralım.

Arkasından Team_RSB_Official_V2_flow.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.

Kurulum bitti şimdi mod menü özelliklerini denemeye başlayalım.

 

Diğer Free Fire Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

VİDEO ANLATIMI


APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

APKADMİN

? OBB İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? OBB İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.