Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Free Fire 1.62.6 ob28 GamergaV48 Mod Without Ban

30.06.2021
740
A+
A-
Free Fire 1.62.6 ob28 GamergaV48 Mod Without Ban

Free Fire 1.62.6 ob28 Gamerga V48 Mod Without Ban Son Sürüm İndir

Bugün sizlere yeni bir güncel Free Fire oyununu getirdim. Yasaksız mod v48 denemeyen kalmasın.

Free Fire oyunlarında bildiğiniz gibi oyunun orijinal obb dosyası bize lazım oluyor onun için dosyada isim değişikliği yapıp tekrar eski haline getireceğiz. Adımları aşağıda yazıyorum. Birde güzel hazırlanmış obb isim değişikliği video çekimi ekliyorum. İzleyerek daha kolay yaparsınız.

Bu tür oyunlarda cihazınızdaki dosyalarınıza ulaşmanız için ve dosyalar üzerinde yapacağınız düzenlemeler için telefonunuzda mutlaka ZARCHİVER uygulaması olması lazım. Sitemde bulunan Türkiye’nin en büyük zarchiver deposundan indirip kullanabilirsiniz. Telefonunuzda bu uygulama sürekli kalsın. Şimdi ZARCHİVER TIKLA İNDİR

 

ÖZELLİKLERİ

-Esp Hattı

-Esp Beraberlik

-Esp Mesafesi

-Esp Uyarısı

-Esp Adı

-Beyaz cisimler

Ve dahası için hileli dosyayı indirin.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten, telugu gamerga v48__sign_Free Fire.apk dosyasını indirelim.

Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android/obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 11 yazalım ve çıkalım.

Şimdi cihazımızda daha önce yüklü olan oyunu silelim ve tekrar obb klasörüne girip com.dts.freefireth11 yazdığımız 11’i silelim.

Kurulum bitmiştir şimdi telugu gamerga v48__sign_Free Firehileli oyununun keyfini çıkaralım.

 

Diğer Free Fire Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI


APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.