Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Free Fire 1.62.4 Gamerga V43 El Bombası MOD APK

14.06.2021
656
A+
A-
Free Fire 1.62.4 Gamerga V43 El Bombası MOD APK

Free Fire 1.62.4 Gamerga V43 El Bombası MOD APK İndir

Free Fire serilerine devam ediyoruz birkaç gün önce 1.62.3 sürümünü paylaşmıştım şimdi Gamerga V43 1.62.4 güncel sürümünü paylaşıyorum. El bombası güncel hile dosyasını şimdi indirin.

Free fire oyun hilemizde oyunun orijinal OBB klasörüne ihtiyacımız olacak. Obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna her hangi bir rakam yazıp eski oyunu sildikten sonra tekrar obb dosyasının ismini eski haline döndüreceğiz. Bu adımların hepsini kurulum bölümünde yazacağım.

 

ÖZELLİKLERİ

esp ücretsiz

esp Mesafe

Raporu Temizle

Misafiri Sıfırla

Aimbot Oto

Otomatik Headshot

Amaç Görünmez

Ücretsiz Amaç

Amaç Ve Amaç

Hedef Vhen Crouch

Kafadan Vuruş Yüzdesi

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten, Free Fire Gamerga V43 MOD MENÜ apk dosyasını indirelim.

Şimdi ZARCHİVER uygulaması ile dosyalara ulaşalım Sonrasında Android/obb klasöründeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 44 yazalım ve çıkalım.

Şimdi cihazımızda daha önce yüklü olan oyunu silelim ve tekrar obb klasörüne girip com.dts.freefireth44 yazdığımız 44’ü silelim.

Kurulum bitmiştir şimdi Free Fire Gamerga V43 MOD MENÜ apk hileli oyununun keyfini çıkaralım.

 

Diğer Free fire Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=2DX51S6mLAQ
APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.