Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Free Fire 1.60 Team Mela v16 Menu ESP Hilesi

01.06.2021
900
A+
A-
Free Fire 1.60 Team Mela v16 Menu ESP Hilesi

Free Fire 1.60 Team Mela v16 Menu ESP Hilesi İndir Mayıs

Bugün sizlere yine dolu bir Free Fire 1.60 sersinin TEAM Mela Menü Esp çalışması veriyorum. Biliyorsunuz her oyunun kendine özgün bir oyun kurulum ve oynama özelliği bulunuyor.

Vereceğim Free fire oyunumuzun da orijinal obb dosyası bizim işimize yarayacak. Buradaki amaç yüklü olan oyunu silerken obb dosyasının bizim cihazımızda kalmasını sağlamak.

Bu iş içinde obb dosyasının ismini değişip orijinal oyunu silerek size vermiş olduğum hileli oyunu yükleyip obb dosyalı oyunun keyfini çıkarmak olacak.

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten TEAM_MELA_V16 mod menu apk dosyasını indirelim. Şimdi telefonumuzda kayıtlı olan dosyamızın adını değiştireceğiz şu adıma gidelim. Android/Obb içindeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna 10 yazalım ve tamam diyelim.

Evet geldik data klasörüne Android/Data içindeki com.dts.freefireth dosyasının sonuna yine 10 yazalım ve tamam diyelim.
.
Sıra geldi telefonunuzda yüklü olan oyunu silmeye ilk oyunu silin.

Verdiğim hileli TEAM_MELA_V16 mod menü dosyasını kurun ve sonrasında dosyaların ismini eski haline getirin.

Sırasıyla obb ve data klasöründeki com.dts.freefireth sonuna 10 yazmıştık bunları silin ve kaydedin. Yani dosyaların adını eski haline getirmiş olduk.

Her şey bu kadar şimdi oyuna girip özelliklerini deneyelim.

TÜR: APK / BOYUT: 94 MB

 

Diğer Free Fire Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=msFMlSAx9WQ
APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.