Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eden: v1.4.4 Köyünü Kur Para Hileli Mod Apk

18.06.2021
619
A+
A-
Eden: v1.4.4 Köyünü Kur Para Hileli Mod Apk

Eden: v1.4.4 Köyünü Kur Para Hileli Mod Apk İndir

Yeni bir oyun getirdim kendi yaşam alanınızı baştan yaratıp yaşa mücadelesine başlayacaksınız. Kendi köyünü kur kendi sebze ve meyvelerini ekip hayvanlarınızı çoğalt.

Oyunumuzun adı Eden The game v1.4.4 bu oyunun kısa özeti şöyle geçiyor. İskoçya’nın en uç bir bölgesinde kendi yerleşim biriminizi kurmanız için kolları sıvıyorsunuz. Bölgenize yeni insanları çekmek için onlara konforlu bir hayat vermeniz gerekiyor. Ayrıca bu yaşayan dünyada hava koşulları gibi şartların zorlaştığı anlarda da halkınızı korumanız gerekiyor.

Şimdi başlayalım ve halkınızın yaşamını sıcacık bir yuvada geçirmelerini sağlamak için onlara önce barakalar oluşturalım.

Sonrasında artık hayvanlarınız, mahsulleriniz, su ve temel gıda ihtiyaçlarınızın tümünü hazırlamak için çalışınız.

Sizlere Eden: The Game v1.4.4 oyununu mod apk yani sınırsız para hileli olarak veriyorum. Verdiğim hileli dosya sayesinde tüm ögeleri satın alabilir, geliştirmeleri hızlıca yapabilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Barakalar İnşa Edin

-Mahsulleri Ekin

-Temek Gıdaları Depolayın

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten eden-mod-1.4.4-mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

Eden: The Game v1.4.4 Köyünü Kur

Eden: The Game v1.4.4 Köyünü Kur

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.