Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

City Island 5 v3.14.0 Şehir Para Hileli Mod Apk

18.06.2021
639
A+
A-
City Island 5 v3.14.0 Şehir Para Hileli Mod Apk

City Island 5 v3.14.0 Şehir Para Hileli Mod Apk İndir

City Island 5 v3.14.0 son güncelleme ile oyun daha da güzelleşmiş. Köy kurma, kasaba kurma şimdi de Şehir kurma simülasyon oyununda beraberiz.

Belediye başkanlığına soyunmak isteyen varsa buyursun bu oyunu denesin. Şehri kurun ve yönetmeye başlayın.

Android platformunda inşaat ve yönetim simülasyon oyunu City Island ile bir başka güzel oluyor. Serinin diğer bölümlerinde de olduğu gibi yine hoş vakit geçireceğimiz eğlenceli bir yönetim simülasyon oyunu olacak bizim için.

Bu konu içindeki geçen tüm grafikler, dünyanın dört bir yanındaki birçok yeni mimari desen içeren geliştirilmiş grafiklere sahiptir

Şimdi oyunu indirip kurdunuz diyelim, birde giriş yaptınız şehri kurdunuz bitti mi? Bitmedi halk sizden su ister, elektrik ister, yiyecek ve su ister bunların hepsini madem belediye başkanısınız temin edeceksiniz işiniz çok yani.

City Island 5 v3.14.0 oyununu sizlere Mod apk yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak veriyorum. Verdiğim bu hileli dosya sayesinde oyunun keyfini sonuna kadar çıkarıp şehirlerinizi kurmaya ve geliştirmeye farklı işleri ve görevleri kolaylıkla yapmaya başlayacaksınız.

 

KURULUMU

Aşağıda vermiş olduğum city-island-5_3.14.0-mod apk dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Oyun içinde istediğiniz gibi para harcayabilirsiniz, paranız azalmaz artar.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

City Island 5 v3.14.0 Şehir Para Hileli

City Island 5 v3.14.0 Şehir Para Hileli

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.